2014. július 23., szerda

Hírek, tervek, emlékeztető!

Sziasztok!
Először is, nézzünk néhány az oldallal kapcsolatos információt, a félreértések elkerülése végett. Szombaton LESZ új rész, csakhogy egyéb elfoglaltságaim miatt nem én írom, hanem Lexa és SparklingAngel vállalkozott arra, hogy bemutatja egy-egy szereplő múltját, mivel csak ketten jelentkeztek, ezért valószínű mindet le fogom hozni, tehát jobban is jártatok, mintha én hoznám :) 
Tőlem legközelebb jövőhét kedden olvashattok, majd csütörtökön jön az évadzáró, ami megígérhetem bővelkedni fog izgalmakban és a szokásoktól eltérően mind a három főszereplő szemszögéből olvasható lesz egy-egy rész. 
Utána, mint már többször említettem egy hónapra lezárom a blogot. Természetesen addig olvashatjátok a régi részeket, de újak nem fognak érkezni.
A második évad várható kezdete: 2014. szeptember 01.

Viszont, kibontakozott bennem egy másik történet, amit el szeretnék nektek mesélni. Ez is Harry-ről szól, kicsit más történet, mint ez, stílusilag főleg, de remélem tetszeni fog. Mivel, mint írtam rengeteg dolgom lesz augusztusban nem szabok magamnak határidőket, amint meg tudom írni fel is megy a rész :)
Íme egy kis leírás, az url és a fejléc, hátha valakit érdekel.

Leírás:
Mi jut eszébe az embernek New Yorkról? Luxus, csillogás, Times Square és persze a Central Park. Nagyszerű város, ha az ember az Upper East Side-on nőtt fel, mint Zara, érdekes, ha új életet akar kezdeni, távol az otthontól, mint Harry és katasztrofális, ha semmi pénzzel érkezik ide egy jobb sors reményében, mint Joe. A hármuk élete összekapcsolódik és olyan dolgokat hoznak ki egymásból, amit maguk sem hittek, hogy megtörténhet.

url: http://harrystylesyourlove.blogspot.hu/



Illetve tervezek egy életrajzi blog megnyitását is, ami az egyik kedvenc személyemről, Behati Prinsloo-ról szólna - vele már ebben a történetben is találkozhattatok - de, hogy ezt mikor nyitom meg, már valóban az időm függvénye.

Fejléc:


Még egy dolog. Nem tudom láttátok-e, de a Fight for Love című blogomat egyenlőre privátra raktam. Oka ennek az, hogy jelenleg nem érzek magamban elég inspirációt a folytatáshoz, ezt a két blogot jelenleg jobban szeretném megírni, ha ez változik rögtön tudatni fogom veletek.
Ölellek titeket, a jövő héten találkozunk:
Raquel

2 megjegyzés:

  1. Atya gatya!
    Ha éjfél után befut hozzád a részem azt még elfogadod?
    Ma térdemmel orvoshoz mentem, elment vele az egész nap... Hulla vagyok, alszok 2 órát, aztán nekilátok, de éjfél után valamivel kész lesz!
    Könyörgök, mondd, hogy elfogadod! *kiskutyaszem*
    Lexa xx

    VálaszTörlés