2014. július 18., péntek

Eredményhirdetés - Legjobb író kategória

Sziasztok!
Most már nagyon szégyellem magam, de ez most önhibámon kívüli hiba volt. Tegnap délután egyáltalán nem volt net, a drága szolgáltatóm meg mostanra hozta rendbe a hibát. De nem is ez a lényeg. Folyamatosan hozom az eredményeket, a mai nap folyamán mind fel fog kerülni. Ha minden igaz, akkor egy új rész is várható, már csak a bétázás van hátra :) TimiDreams munkáját most is köszönöm szépen.
Na de lássuk a legjobb író kategória helyezettjeit:
Szívből gratulálok!

3 megjegyzés:

 1. Kedves Raquel!
  Csak most vettem észre, hogy ezt a kategóriát is kihírdetted. Ráadásul itt is kaptam tőled egy díjat, ami még talán többet is jelent számomra, mint, amit a blogom nyert! Hatalmas megtiszteltetés, hogy a Legjobb író kategória első helyezettjének választottál!
  Köszönöm szépen!

  Gabby

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Gabby!
   Őszintén mondom, hogy nagyon tehetségesnek tartalak, nagyon tetszik a blogod, fel is fogok iratkozni rá, csak amíg a verseny tartott nem akartam :) De figyelemmel kísérem a munkásságod :)
   Még egyszer gratulálok a díjakhoz, maximálisan megérdemled őket!
   Ölellek és további jó nyári szünetet!

   Törlés
 2. Kedves Raquel!
  Mostanában kicsit inaktív voltam, a gépet nem nagyon kapcsoltam be, és csak most láttam az eredményhirdetést. Hihetetlenül örülök, hogy a sok jelentkező közül benne lettem a legjobb háromban, nem is hittem volna, úgyhogy nagyon szépen köszönöm, hogy így vélekedsz a munkámról.

  xx. Timi

  VálaszTörlés