2014. augusztus 26., kedd

Ízelítő, avagy közeleg a második évad

Sziasztok!
Nem tudom, hogy ti hogyan vagytok vele, de én rendkívül izgatott vagyok, hisz nem sokára itt az idő, hogy feltegyem a második évad első részét :) Elárulom, már elkezdtem dolgozni rajta, remélem tetszeni fog nektek, legszívesebben már most feltenném a részt, azonban még nincsenek meg a végső simítások, meg egyébként is megbeszéltük, hogy a rész szeptember elsején (ami megjegyzem kevesebb, mint egy hét) fel fog kerülni, hogy amikor már a többség túlesett az első iskolai napon (hahaha, nekem később kezdődik), akkor el tudjátok olvasni :) Azonban, mivel nem bírok magammal, megosztom veletek az új rész egy bekezdését, érdekelne, hogy milyen várakozásaitok, elvárásaitok, vágyaitok vannak az új évadot illetően, szóval: Kommenteket követelek! (csak viccelek)
Apropó, ha valaki gondolja, nézzen be a másik HS fanfiction oldalamra, amit ugyanekkora szenvedéllyel írok, oda is jól esne pár vélemény. Oldalt megtalálhatjátok, de azért ide is kiírom LINK

"Alig bírtam elhinni, hogy túléltem. Nyolc hónapot a sitten, mindenféle gyilkosokkal és rablókkal körülzárva. Az első napok pokoliak voltak, jó párszor megvertek annyira, hogy a kórházban kötöttem ki, mindennek ellenére kitartottam, s ha a végére nem is mindenkivel, de a többséggel jóban lettem, így nem is volt olyan szörnyű a helyzet. Na, jó Grace-el naponta voltak nézeteltéréseink, a cellatársam azonban mutatott pár remek technikát, ennek köszönhetően ő is eljutott a sürgősségire, szóval utána kétszer is meggondolta mikor provokál ki közöttünk verekedést. Egy biztos, többé nem voltam ugyanaz az ember.

Meglepő, de idegennek éreztem a Towert is, mikor beléptem az előtérbe. A portás látszólag rendkívül boldog volt, hogy újra láthat, azonban a luxus, ami körülvett a börtön egyszerűsége után szinte természetellenes volt. A lakás azonban a maga minimalista kényelmével, hihetetlen megnyugtatóan hatott... volna. Viszont ott volt a családom, a barátaim és a munkatársaim, akiknek nagyon örültem, azért értékeltem volna, ha esetleg holnap ugranak be.

- Szentséges ég! Mi történt a szemeddel? - ugrott elém Anya, hogy tüzetesen megvizsgáljon.
- Semmi bajom, pár nap és elmúlik - legyintettem.
- Mióta vagy ilyen kemény? - ölelt meg Behati.
- Vigyázz velem, két ütés és a mentők jönnek érted!
- Rettegünk - forgatta a szemeit Riri, miközben ő is a nyakamban kötött ki."

6 megjegyzés:

  1. Wáááá, alig várom már az új évadot. A legjobb szülinapi ajándék lesz nekem, hogy kikerül az új rész. Amúgy a bekezdés is nagyon tetszett, azt hiszem, lesznek itt még érdekes dolgok. A lényeg, hogy már hihetetlenül várom az új részt. :) Puszi, és a hátramaradt idejében is a nyárnak még jó szünetet kívánok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szeptember elsején van a szülinapod? Jaj :) A legjobb barátnőmnek másodikán, mennyit hallgattam, hogy az évkezdés elrontja a szülinapját. Azért örülök, ha legalább ezzel feldobom a napodat :) Előre is boldog szülinapot!
      Puszillak és neked is hasonló jókat kívánok :)

      Törlés
  2. Szia!
    Nagyon örülök ennek a kis ízelítőnek, és már véresre harapdált szájjal várom, hogy mikor teszed az első részt (tudom, hogy elseje, de nem lehet hamarább? Elvonási tüneteim vannak...)
    Kiváncsi vagyok hogy fog Cass Harry-hez viszonyulni, és fordítva, komolyan mondom, nem bírok magammal :D
    Bekeményített a kislány, vagyis ebből a szösszenetből nekem úgy tűnik, na nem mintha eddig valami kisegér lett volna.
    Btw remélem Riri gyakrabban elő fog fordulni ebben az évadban :)
    És én a másik blogod is imádom!
    Puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Halihó :)
      Szigorú leszek és megmaradok ez elseje mellett, bár legalább annyira várom már, hogy olvashassam a reakcióitokat, mint ti azt, hogy feltegyem a részt.
      Mellesleg, igen, többet lesz :)
      Örülök neki, őszintén én is :) Bár ez áll a szívemhez a legközelebb. :)
      Puszillak

      Törlés
  3. Nagyon jó lett a részlet és már alig várom a folytatást is :) nekem ezek után ami először eszembe jutott az az, hogy hol van Harry, mert róla szó sem esik, illetve mi történt kettejük között amíg Cassie börtönben volt. Illetve az is nagyon érdekel hogy ezután hogy fog megváltozni Cassie élete, mert ez alapján a részlet alapján szinte biztosra veszem, hogy nagyon meg fog. :) nagyon várom már a folytatást
    Puszillak, Elsie Flannery

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Cass elég sok mindenre rádöbbent, na de ez legyen a jövő zenéje :) Harry sem tűnt el, benne lesz az első részben, nem kell aggódni, bár... talán mégis kell.. Na jó nem húzom tovább az idegeiteket, meglátjátok elsején, hogy mi van Harryvel.
      Puszillak és köszönöm a kommit :)

      Törlés