2014. március 29., szombat

3. rész - Hideg/meleg

(Cassie)

Harryn lehetett érezni a meglepettséget, de ezért nem is kárhoztathattam.  De lassan feldolgozta a helyzetet és ő is hevesen visszacsókolt. Egyik keze a derekamra csúszott, a másikkal a hajamba túrt. Testéből csak úgy dőlt a meleg, ami csak úgy vonzotta a testemet. Belenyögtem a szájába. Régen éreztem ezt a szenvedélyt. Éreztem, ahogy gyűlik bennem a vágy, viszont ez már ingoványos talajnak számított. Hirtelen eltaszítottam magamtól, ami legalább annyira meglepte, mint az előbbi akcióm. Zöld szemei elkerekedtek, kérdőn néztek rám. Én elmosolyodtam és megigazítottam fekete minimet.

- Gyerünk, szórakozzunk, Styles! - nevettem, majd megfogtam a kezét és elkezdtem húzni a lépcső felé.

Harry készségesen követett, míg az előcsarnokban elhelyezett pultok felé húztam. Láttam Rihannát elrohanni magam mellett, aki felmutatta a hüvelykujját, jelezve, hogy szerinte megfelelő a választásom. Ismét felidéztem a pár órával korábbi beszélgetésünket.

3 órával korábban

- Egy kicsivel több lelkesedést kérhetnék? - csattant fel Riri, mikor már vagy 10 perce a sminket bámultam kábán - Rengeteg energiát fektettem bele.

- Ne haragudj, csak az időeltolódás - füllentettem, de átlátott rajtam. 

- Meghívhatjuk Tay-t is ha akarod - nézett rám fürkészően. Én csak egy lesajnáló pillantásra méltattam. Taylorral mindennek vége, végérvényesen - Édesem, tudom, hogy minden szakítás fáj, de ha azt nézed végül is, te dobtad őt, nem? 

- Ettől még nem lesz jobb - feleltem, de közben kezembe vettem az alapozót.

- Tudom, de nem szomorkodhatsz örökké! És egyébként is sokkal szexibb, ha vadóc és vidám vagy, mintha ezt a világvége kinézetet nyomod. Komolyan meg sem lepődtem, hogy egy fekete szerkóval állítottál vissza. 

- Két hét telt el! Három évig voltunk együtt, az a minimum, hogy két hétig szomorú lehetek a szakítás miatt - most már felpattantam és kiabáltam - folyamatosan azzal jössz, hogy szedjem össze magam és legyek vidám, de ez nem olyan egyszerű! 

Rihanna mindentudó szemmel nézett rám, miközben megvárta, hogy egy kicsit lecsillapodjak. Mikor a légzésem ismét egyenletessé vált elmosolyodott.

- Most már jobb?

Meglepő volt, de valóban jobban éreztem magam. A düh kimozdított a melankólikus hangulatomból. Szúrósan néztem Ririre, aki már ismét a kinézetével foglalkozott.

- Egyébként, még a hasznodra is fordíthatod a ma estét - szólalt meg vagy egy öt perc múlva.

- Ezt hogy érted? - kérdeztem, felpillantva a sminkelésből.

- Hát szakítás ellen a legjobb orvosság a kavarás - felelte - Szedj fel valakit!

Épp tiltakozni akartam, de jobban belegondolva igaza volt. Ez volt a legbiztosabb módszer arra, hogy végre magam mögött hagyjam Taylor Lautnert.

- Mit kérsz? - Harry udvarias kérdése rántott vissza a valóságba. A pultos érdeklődve pillantott rám.

- Öm, egy vodka narancsot - mondtam ki az első ital nevét, ami eszembe jutott. Mikor mindketten megkaptuk az italunkat, kínos csend telepedett ránk - gyere, menjünk ki, ott van az igazi party!

Nem is hazudtam, kint iszonyat hangosan szólt a zene, Rihanna kérésére az épp a városban tartózkodó Avicii szolgáltatta a hangulatot. Rengeteg ismerős köszönt nekem oda, de szerencsére a zaj miatt nem kellett leállnom velük beszélgetni.

A kert hihetetlenül nézett ki, Rihanna tényleg ki tett magáért. Fáklyák voltak elhelyezve körbe a kerítés mellett, illetve a medence környékén is, nehogy a véletlenül arra tévedők nem kívánt fürdőt vegyenek. Itt is két helyen fel volt állítva pult, hogy a tánctól kifulladt vendégek kis enyhüléshez juthassanak. 
Éreztem, hogy egy kar hátulról átkarol. Gyorsan Harry felé fordultam, aki megdöbbentően közel állt hozzám. Belenéztem hihetetlenül zöld szemeibe, amik nyílt vágyakozással meredtek rám. Valószínüleg abban reménykedett, hogy lesz folytatása a fenn elkezdetteknek. Nekem azonban mára más terveim voltak.
Ismét megragadtam és a táncparkett felé húztam. Csalódottan morrant egyet, de végül ő is csatlakozott hozzám.

Ahogy az alkoholszintem emelkedett, egyre inkább sikerült elengednem magam. Harry is ivott, de fele annyit sem mint én, így az este végére inkább a testőr szerepét játszotta, semmint a vendégét. Nevetve szöktem el tőle és vettem az irányt a medence felé.

Addigra már a vendégek nagy része vagy elment, vagy a házban talált magának valami vackot, ahol meghúzhatta magát az éjszaka maradékára, csak néhányan szállingóztak kint. Harry sóhajtva követett, próbált elkapni, de én gyorsabb voltam. Levettem a fekete ruhámat, így már csak fehérneműben álltam előtte. ami elég volt ahhoz, hogy megtorpanjon és kikerekedett szemekkel meredjen rám. 

Nem hezitáltam sokat, fejest ugrottam. A hideg víz ellen testem minden porcikája tiltakozott, bőröm libabőrös lett. Mikor ismét a felszínre bukkantam sem éreztem sokkal jobban magam, de legalább a fejem kitisztult kissé. Harry még mindég a medence szélén állt, látszott rajta, hogy fogalma sincs arról, hogy mit kéne tegyen.

- Nem jössz be, Styles? - kérdeztem, mire vállat vont, majd levette a pólóját
.
Bár messze nem volt olyan kidolgozott felsőteste, mint Taylornak, egyáltalán nem panaszkodhattam a látvány miatt. Egyedül pillangó alakú tetoválása zavart a hasa felett, de ezet úgy döntöttem nem teszem szóvá. Nekem is voltak tetkóim és mindegyik komoly jelentéssel bírt, gondoltam, hogy ő is így lehet vele. Miután a nadrágja és a zokniai is a pólója mellé kerültek, ő is beugrott.

Rettentő édesen festett, ahogy hosszú tincsei a homlokához tapadtak. Mosolyognom kellett a látványon, mire ő mérgesen nézett rám.

- Kinevetsz? - kérdezte, de éreztem hangjában bujkáló nevetést is.

- Csak egy kicsit - incselkedtem, mire lefröcskölt - Ez most komoly? Hány éves vagy? Öt?

- 6, de jól tartom magam - sütötte el a fárasztó poént, mire visszafröcsköltem, ami egyenesen a szemébe ment - Ó, szóval így játszunk.

Pár másodperc alatt átúszta a kettőnket elválasztó teret, majd mintha egyáltalán nem lenne súlyom, felemelt és messzire hajított. Bár a becsapódás kissé csípte a bőrömet, de nem álltam meg nevetés nélkül. 

Addig üldöztük, csikiztük, fröcsköltük és dobáltuk egymást a vízben, míg elkezdett hajnalodni. Hihetetlen látványt nyújtott, ahogy a nap első sugarai rózsaszínbe vonják Los Angeles házait, illetve az óceánt. Harryvel a medence széléhez úsztunk, onnan néztük az egyre feljebb kúszó napot. Egyikünk sem érezte szükségét a beszélgetésnek, mindketten gondolatainkba merültünk.

Bármennyire is nehezemre esett elismerni, valóban jól éreztem magam az este. Persze ennek köze lehetett a nagy mennyiségben elfogyasztott alkoholhoz is, de Harry személye is sokat dobott a hangulatomon. Sajnos el kellett ismernem, hogy sokkal jobban élveztem az ő társaságát, mint az elmúlt egy évben Taylorét bármikor is.

Annyira el voltam foglalva magammal, hogy nem is vettem észre, hogy Harry közelebb jött hozzám, csak amikor átkarolta a derekamat. Jól eső érzés töltött el, ahogy meleg teste az enyémhez ért. Kezével gyengéden felemelte a fejemet, így az én kék szemeim az ő zöld íriszét tanulmányozhatták.

- Min gondolkozol ennyire? - kérdezte a suttogásnál alig hangosabban.

- Semmin - vágtam rá rögtön, majd rögtön ki akartam bújni az öleléséből, de erős kezeivel visszatartott.

- Nem értelek - rázta meg a fejét.

- Nem is kell - mondtam, majd a korlátkoz úsztam és ott hagytam egyedül a továbbra is értetlenkedő Harryt.

2 megjegyzés: