2014. május 23., péntek

Csúszás

Sziasztok!

Nagyon sajnálom, de hogy őszinte legyek nem nagyon volt se időm, se kedvem, se ihletem írni az elmúlt napokban, szóval holnap sajna nem tudok új részt hozni. Már meg van a rész fele, tehát ha minden jól megy akkor vasárnap reggel fel tudom rakni. Higgyétek el igyekezni fogok. Ez nem jellemző rám, szóval a jövőben nem hiszem, hogy ilyen máskor is elő fog fordulni, remélem nem pártoltok el emiatt mellőlem. Viszont szomorúan konstatáltam, hogy az előző részhez mindössze egy megjegyzés érkezett, pipákat sem nagyon kaptam, remélem nem unjátok még a történetet, mert még elég sok ötletem lenne hozzá, én csinálnám tovább nagyon szívesen, ha ti is akarjátok. 

Teljesen más téma: 
We are alive! című blogom megnyitott, oldalt megtaláljátok a linkjét. Ide keresnénk designert/designereket! Ha van valakinek kedve, az oldalon megtalál minden információt. 

Még egyszer bocsánat a csúszásért!
Ölel titeket:
Raquel

3 megjegyzés:

  1. Eszedbe ne jusson abbahagyni .... Nagyon nagyon szeretem a sztorit és baennyit kell várni en várok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tervezem. Csak egy kicsit mélypontra kerültem, mert bár a visszajelzések pozitívak, de egyre kevesebb visszajelzést kapok. Nem tudom, hogy ez amiatt van mert mindenki elfoglaltabb így év vége felé, vagy más miatt, de ez egy kicsit demotiváló. Alapból nem a kommentekért és a feliratkozókért csinálom, de én egy elég érzékeny ember vagyok, azért sajnos kihatnak rám az ilyenek. De nagyon jól esik amit írsz, köszönöm szépen neked, hozni fogom a következő részt természetesen, ha mást nem akkor a te kedvedért :))) Én szeretem ezt a történetet, szóval szívesen folytatom!
      Sokszor ölellek!
      Raquel

      Törlés
    2. Én is érzékeny vagyok az ilyenekre .... Mindent megadnek azért hogy legyen egy komment a blogjaim bejegyzesein

      Törlés